Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/1/f/1/landoflove.be/httpd.www/includes/common.inc).

Practical

(English version: see below)

 

Restricties/regels rond Corona (Update 05/08/2021)

Vanwege de aanhoudende Corona-crisis is de organisatie verplicht maatregelen door te voeren zodoende het evenement veilig te laten verlopen.
Volgende regelingen zijn verplicht aan te houden door de bezoeker, elke weigering om hieraan te voldoen zal resulteren dat men de toegang tot het festival ontzegd wordt. Dit impliceert geen enkele vorm van compensatie of terugbetaling van het ticket.
Toegang tot het festival zal enkel verleend worden bij:

 • voorleggen van een geldig ticket voor Land of Love editie 2021. Tickets voor de editie 2020 zijn niet meer geldig, zie de punten hieronder voor  de regeling rond tickets voor Land of Love 2020;
 • + voorleggen van een Covid Safe Ticket of een European Digital Covid Certificate
 • + voorleggen van je identiteitskaart, dit om de naam op het Covid Safe Ticket te verifiëren

Het Covid Safe Ticket dient digitaal voorgelegd worden door middel van de Covid Safe App, die door onze medewerkers gescand wordt. Meer informatie over deze app vind je hier: covidsafe.be
Bezoekers uit Nederland moeten de CoronaCheck-app gebruiken. Bezoekers die niet uit België of Nederland komen, maar wel nog in het samenwerkingsakkoord opgenomen zijn, zullen het Europese Digitale Groene Certificaat moeten voorleggen.
Het Covid Safe Ticket kan bekomen worden als:

 • je minstens twee weken volledig gevaccineerd bent;
 • of je in de laatste 48 uur een negatieve PCR test afgelegd hebt die in de Covid Safe App geregistreerd staat;
 • of je in de laatste 24 uur een negatieve snelle antigeentest afgelegd hebt bij een erkende dokter of apotheker en deze in de Covid Safe App geristreerd staat;
 • of je herstellende bent van Covid 19 in de laatste zes maand en dit in de Covid Safe App geregistreerd staat.

PCR-testen dienen in de laatste 48 uur alvorens binnenkomst op het festival afgenomen te zijn. Iedereen (vanaf 6 jaar) die nog niet volledig gevaccineerd is, kan 2 gratis PCR-testen aanvragen. Dit kan je aanvragen op www.mijngezondheid.belgie.be .
Concreet betekent dit dus dat een negatieve PCR test moet afgelegd hebben ten vroegste op donderdag 26 of vrijdag 27 augustus. Deze test wordt automatisch geregistreerd in de Covid Safe App, die dan aan onze ingang kan gescand worden.
Een snelle antigeentest moet in de laatste 24 uur afgenomen zijn. Concreet betekent dit dus dat je ten vroegste op vrijdag 27 augustus deze test mag ondergaan hebben. Ook deze test wordt dan automatisch geregistreerd in de Covid Safe App, die aan onze ingang gescand wordt.
Kosten voor het bekomen van certificaten en / of testen zijn integraal ten laste van de festivalganger en kunnen nooit geheel of gedeeltelijk op de organisatie verhaald worden.
Wat volledige vaccinatie betreft: Je moet volledig gevaccineerd zijn ten laatste op vrijdag 13 augustus. Is dat pas op 14 augustus, dan moet je rekening houden met het uur waarop je gevaccineerd bent en ervoor zorgen dat je nog steeds binnen de twee weken-regel valt. 
Ben je pas na 14 augustus gevaccineerd, dan dien je een PCR test af te leggen ten vroegste 48 uur, of een snelle antigeentest ten vroegste 24 uur voor je het festivalterrein binnenkomt.
Je kunt zelf de werking en de geldigheid van het Covid Safe Ticket makkelijk testen. Installeer de Covid Safe App op je eigen smartphone en check of je daar de certificaten te zien krijgt. Installeer dan de CovidScan app op een andere smartphone, en scan daarmee de QR code die je op je eigen smartphone ziet. Je ziet meteen of je op dat moment zou toegelaten worden tot het festival of niet. Met diezelfde app kan je ook de geldigheid van de certificaten controleren.
Het niet kunnen of willen voorleggen van een geldig officieel erkend (digitaal) certificaat, zoals hierboven bepaald, geeft geen recht tot annulatie, vergoeding, compensatie of terugbetaling, ongeacht men in het bezit is van een geldig toegangsticket.
Er is géén testmogelijkheid op het festival. Iedere bezoeker die het festival probeert te betreden wordt geacht alle reglementeringen rond het coronavirus te kennen en zelf de verantwoordelijkheid te nemen om in het bezit te zijn van een geldig Covid Safe Ticket. 
Eveneens dienen wij deze editie het principe IN = IN, OUT = OUT te hanteren. Wees dus voorbereid als je het terrein opgaat. Tegen betaling zijn er lockers beschikbaar op het festivalterrein.

Dit zijn de voorlopige maatregelen. De organisatie doet er alles om het festival voor iedereen mogelijk te maken, maar ook om alles veilig te laten verlopen. Het is dus niet uitgesloten dat verdere maatregelen volgen, wanneer de overheid deze nodig acht. Wij zullen deze wijzigingen ook aankondigen op alle mogelijke platformen, en het de verantwoordelijkheid van de bezoeker om op de hoogte te zijn van deze eventuele aanpassingen.

Ticketregeling voor tickethouders editie 2020 (upgedatet op 21/05/2021)

De huidige coronacrisis heeft gevolgen gehad voor alle zomerfestivals, inclusief Land of Love. Daar waar het oorspronkelijk de bedoeling was Land of Love editie 2020 ("The Gates of Heaven") te verplaatsen naar augustus 2021, heeft de realiteit de hoop ingehaald. Het gevolg is dat de bedoelde uitbreiding van Land of Love naar 2 festivaldagen, inclusief camping, nogmaals met een jaar uitgesteld wordt, met name naar vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus 2022. 
Dit jaar vindt een bijkomende editie van Land of Love plaats ("Renaissance"), op zaterdag 28 augustus 2021. Dit is een losstaand event, en brengt het festival terug naar één festivaldag met een maximumcapaciteit van 4500 bezoekers. Op die manier valt het evenement binnen de regelingen die de Vlaamse regering heeft vooropgesteld betreffende de versoepelingen rond de Corona-epidemie vanaf 1 augustus 2021, zonder te vallen onder de bijkomende regeling voor grotere festivals, die ingaat op 13 augustus 2021.
Wat betekent dit voor de houders van een ticket voor de editie van 2021?
Land of Love 2021 is een losstaand event, met een aparte ticketverkoop. Aangezien er geen combi-tickets, campingtickets of vip ("Golden Deck")-tickets worden aangeboden, is het onmogelijk de tickets voor 2020 één op één om te zetten naar tickets voor editie 2021. De organisatie heeft dan ook, in samenspraak met de haar partner voor ticketing, besloten om alle festivaltickets om te zetten naar een voucher. Deze voucher heeft een totaalwaarde van je originele bestelling, inclusief de daaraan verbonden kosten. Deze voucher kan gebruikt worden voor zowel de editie van 2021, als deze van 2022. Ook is het mogelijk deze te spreiden over de twee evenementen.
Belangrijk om weten: als je besluit de voucher te behouden voor de editie van 2022, zal je identiek dezelfde bestelling kunnen plaatsen als je deed voor de editie van 2020. Dit houdt in: entreetickets, booze bags, vip ("Golden Deck")-tickets, parkingtickets en campingtickets. Wij houden ons eraan voor de editie van 2022 géén prijsverhogingen door te voeren, waardoor je exact dezelfde bestelling zal kunnen plaatsen voor exact dezelfde prijs. Uiteraard is het ook mogelijk een andere combinatie van tickets te kiezen, het te besteden bedrag is volledig vrij te gebruiken voor Land of Love 2021 en/of 2022.
Wanneer je nieuwe keuze de originele voucherprijs overstijgt, dient deze op dezelfde wijze vereffend te worden als wanneer op de reguliere manier tickets aangekocht worden.
Wat met early bird tickets?
Net zoals dit jaar, zullen de houders van een ticket voor 2020 ook 'priority access' krijgen bij de editie van 2022: zij zullen dus enkele dagen voor de reguliere ticketverkoop tickets kunnen aankopen, waardoor zij ook terug een early bird ticket zullen kunnen aankopen. Voor de editie van 2021 is er geen early bird-regeling voorzien.

FAQ betreffende de tickets (wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe vragen):

Ik heb tickets voor Land of Love 2020, wat staat er nu te gebeuren?
Alle tickets worden omgezet naar een voucher, die te gebruiken is voor de volgende 2 edities van Land of Love. Zie de uitleg hierboven over hoe dit precies in zijn werk gaat. Elke houder van een ticket voor 2020 krijgt hierover ten laatste op vrijdag 21 mei 2021 een mail met een persoonlijke vouchercode. Mocht je deze niet gekregen hebben, check dan zeker je map met Ongewenste Mail. Indien je hiermee problemen ondervindt, kun je ons contacteren op volgend emailadres: tickets@landoflove.be .

Ik probeerde net mijn vouchercode uit maar heb mijn bestelling niet helemaal afgerond. Nu krijg ik de melding dat mijn vouchercode niet meer geldig is. Wat moet ik doen?
De vouchercode is in principe slechts éénmaal bruikbaar om een bestelling mee af te ronden. Wanneer je in het midden van je bestelling stopt, dan is je code op dat moment niet meer geldig. Vouchercodes die gebruikt zijn bij bestellingen die niet helemaal afgerond zijn, worden echter na een twintigtal minuten terug vrijgegeven. Dan kun je het met dezelfde code nog eens opnieuw proberen. Klik dus na een twintigtal minuten opnieuw op de link die je in de email kreeg en voer je vouchercode opnieuw in.

Ik wil mijn vouchertegoed spreiden over de komende twee edities. Kan dat?
Dat is inderdaad mogelijk, het voucherbedrag is volledig vrij te spenderen tussen de Land of Love 2021 en 2022. Als je nog vouchertegoed over hebt na je bestelling, krijg je een nieuwe voucher toegestuurd voor het resterende bedrag, die je dan voor een volgende bestelling kan gebruiken.

Ik had geen tickets voor Land of Love 2020, zal ik nog tickets kunnen kopen voor de editie van 2021?
De ticketverkoop is eerst opengesteld voor de houders van een ticket voor editie 2020. Wanneer na deze periode nog tickets beschikbaar zijn, zullen deze te koop worden gesteld voor de rest van het publiek op woensdag 26 mei 2021, vanaf 18 uur.

Ik had vip-tickets voor Land of Love 2020. Kan ik deze gebruiken als vip-tickets voor Land of Love 2021?
De huidige coronasituatie heeft ervoor gezorgd dat editie 2021 een uitzonderlijke editie wordt waar bepaalde zaken geschrapt moesten worden. Ook het vip-gedeelte (het "Golden Deck") valt hieronder. Vip-tickets zijn dus niet van toepassing. Je kunt ervoor opteren (een deel van) het vouchertegoed te gebruiken voor regular entry-tickets voor 2021, of dit vouchertegoed te houden om terug vip-tickets aan te kopen voor de editie van 2022. Wij houden eraan de prijzen voor de tickets in 2022 niet te verhogen, waardoor je je tickets voor dezelfde prijs zal kunnen aankopen.

Ik had early bird tickets voor Land of Love 2020. Kan ik deze gebruiken als early-bird tickets voor Land of Love 2021?
Mede door de laattijdige aankondiging dat Land of Love 2021 toch kan plaatsvinden, is er dit jaar geen early-bird systeem. De prijs van een ticket is wel gevoelig gedaald, waardoor je met een early bird ticket voor editie 2020 je ticket voor Land of Love 2021 bijna volledig kunt dekken. Je kunt er ook voor opteren om je vouchertegoed te houden voor de editie van 2022: als tickethouder van editie 2020 zul je ook dan eerder toegang hebben tot de ticketverkoop, waardoor je toch voor dezelfde prijs nog een early bird ticket voor editie 2022 zal kunnen aankopen.

Kan ik niet gewoon met mijn ticket voor 2020 binnen op de edite van 2021 of 2022?
Doordat Land of Love 2021 een losstaand event is, met een aparte ticketverkoop, is dit niet mogelijk. De organisatie heeft ervoor gekozen alle tickets om te zetten naar een vouchertegoed dat geldig is voor beide volgende edities (2021 en 2022). Bijgevolg zijn reeds afgedrukte tickets op zich niet meer geldig en zullen deze dus ook niet aanvaard worden op Land of Love 2021 en 2022.

Ik wil mijn vouchertegoed voor deze editie niet gebruiken, maar wil toch graag naar Land of Love 2021 komen. Kan dat?
De tickethouders voor editie 2020 krijgen de eerste kans om tickets voor editie 2021 aan te kopen. Dit gebeurt in eerste instantie met het vouchertegoed. Wanneer de totale prijs van de aankoop het tegoed overstijgt, dient dit op de reguliere manier bijgepast te worden. Wanneer er na deze periode nog tickets over zijn, worden deze te koop aangeboden aan de rest van het publiek vanaf woensdag 26 mei 2021, vanaf 18 uur. Mocht je je vouchertegoed willen houden voor de editie van 2022, kan je vanaf dan ook op de reguliere manier tickets aankopen.

Kan ik met mijn boozebags van 2020 mijn drankbonnen afhalen op Land of Love 2021? Kan ik met mijn parkingticket van 2020 de parking oprijden op Land of Love 2021?
Nee, alle tickets, inlcusief booze bags en parkingtickets, zijn omgezet naar een vouchertegoed. Er dienen voor zowel de editie van 2021 als voor 2022 nieuwe booze bags en parkingtickets aangekocht te worden. Deze zullen te koop zijn aan dezelfde prijs als de booze bags en parkingtickets van editie 2020.

Ik had een ticket gewonnen voor Land of Love 2020. Kan ik met dat ticket binnen op Land of Love 2021 of 2022?
Alle winnaars van tickets zullen worden gecontacteerd om een aangepaste oplossing hiervoor aan te bieden. 

Wat gebeurt er met mijn voucher wanneer Land of Love 2021 uitverkocht is?
Houders van een ticket voor Land of Love 2020 krijgen voor het algemene publiek de kans om hun ticket voor Land of Love 2021 aan te kopen. Hierdoor zijn zij verzekerd van een ticket voor deze editie. Wanneer de publieke ticketsale start, kan de houder van een voucher deze nog steeds inwisselen voor een ticket voor deze editie, zolang de voorraad strekt. Wanneer Land of Love 2021 uitverkocht is, kan de voucher enkel nog gebruikt worden voor tickets voor de editie van 2022. Wel kan de voucher nog steeds gebruikt worden voor de aankoop van 'Booze bags' en Parking tickets voor de editie van 2021, zolang de verkoop hiervan open staat en ook deze producten niet uitverkocht zijn.

Ik heb twee of meer vouchercodes gekregen. Kan ik deze combineren?
Per bestelling voor Land of Love 2020 is een vouchercode uitgestuurd. Doordat er verschillende bestellingen gebeurd zijn, zijn deze helaas niet te combineren.

Ik had reeds eerder gekozen voor een voucher en heb geen nieuwe mail gekregen met de link naar de ticketshop. Wat moet ik doen?
De vouchercodes die eerder waren geclaimd, zijn nog steeds geldig en kan je hier inwisselen tot 30/06, of tot wanneer Land of Love 2021 uitverkocht is:
https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=141519&point_of_sale_id=27293

Wanneer is Land of Love in 2021?
Land of Love 2021 vindt plaats op  zaterdag 28 augustus 2021.

Wat gebeurt er met de reeds gekochte tickets?
De overheid heeft beslist dat massa-evenementen, waaronder festivals, niet mogen plaatsvinden tot en met 31 augustus  2020. In het verlengde hiervan, heeft zij maatregelen getroffen voor de hele event- en muzieksector. Alle tickets - zowel inkom-, parking-, campingtickets en drank vouchers (de 'booze bags') zullen worden geconverteerd naar een 'voucher', zijnde een krediet voor de volledige waarde van de tickets, die geldig is voor 2 jaar. Met dit krediet kan voor de volgende 2 edities van Land of Love eender welk ticket - voor zover het krediet dit toelaat -  aan te kopen. Deze maatregel beschermt de consument , en beperkt de economische schade voor de organisator.
Voor alle vragen over je tickets, hebben we een speciale mailbox opgericht: mail je vragen naar tickets@landoflove.be .

Waarom deze werkwijze?
Hiermee volgen wij de richtlijnen die door de overheid zijn uitgezet, en die uitgebreid te lezen zijn op de officiële website www.saveyourticket.be . Naast de regeling, staat ook daar te lezen waarom deze maatregel levensbelangrijk is voor de sector. Enkel op deze manier kunnen we ons ervan verzekeren dat we in de toekomst nog onze gekende festivalzomer zullen kunnen herbeleven.

Kan ik mijn ticket doorverkopen?
Dit kan, hiervoor raden wij ten zeerste TicketSwap (http://www.ticketswap.be) aan. Op deze manier ben je zeker dat je op een veilige manier tickets koop of verkoopt.

Festival uren

Zaterdag 28 augustus 2021 van 14u00 tot 02u00.
Dit jaar dienen wij de horeca-regeling rond de covid-maatregelen te volgen. Dit wil zeggen dat alle bars en eetgelegenheden strikt om 1 uur sluiten. Hou hier rekening mee bij het aankopen van drops (de bonnen die gebruikt worden op het festival).
De bonnenverkoop eindigt om 00u30.
 

Inkom

16 jaar is de minimale leeftijd, op de dag dat u het festival bezoekt. Hierop wordt geen enkele uitzondering toegestaan.
Dit wordt streng gecontroleerd aan de ingang!
Wij hanteren voor de editie van 2021 uitzonderlijk een "out = out" principe. Eens u het festivalterrein verlaat, kan u het terrein niet terug op zonder een geldig nieuw toegangsticket. Dit om drukte en samentroepen aan de in/uitgangen te vermijden.

Huisreglement

Bij de aankoop van een ticket, verklaart de aankoper zich stilzwijgend akkoord met de volgende reglementen:
Tickets worden noch terugbetaald, noch omgewisseld, ook niet bij een gewijzigd programma.
Sterke drank is verboden onder 18 jaar.
Gedistilleerde dranken >22° zijn niet toegelaten.
De volgende voorwerpen zijn verboden op het festival terrein: dieren, eigen eten en drinken, spuitbussen, glas, blikjes, plastieken flessen, scherpe voorwerpen en eender welk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
Grote handtassen en rugzakken zijn eveneens verboden. Op het terrein zijn - tegen betaling - lockers aanwezig waar u uw spullen kunt in opbergen.
Bij het betreden van het terrein kan je rechtmatig afgetast worden. Bij weigering wordt de toegang tot het terrein ontzegd.
Wij hanteren een nultolerantie inzake drugsgebruik en agressie. Bezoekers betrapt met drugs worden onmiddellijk van het festivalterrein verwijderd, alsook personen die zich agressief gedragen, en andere bezoekers hinderen in hun festivalbezoek. De security zal het toegangsbandje afnemen en de toegang tot het festivalweide ontzeggen.
Bezoekers betreden de festivalterreinen op eigen risico.
De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade, zowel fysisch als psychisch.
Met opzet beschadigingen toebrengen, stelen, etc... van bezittingen van het festival of van anderen hun eigendommen/bezittingen is niet toegestaan. We werken er hard aan een mooie omgeving te creëren, respecteer dit ook.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, draag zorg voor je bezittingen.
Bezoekers van het festival gaan automatisch akkoord dat je kan gefilmd en/of gefotografeerd worden tijdens het festival. Deze afbeeldingen worden bewaard en kunnen gebruikt worden om ons event te promoten.
Wanneer bezoekers gevat worden met drugs of verboden wapens, zal de politie verwittigd worden die een proces-verbaal zullen opstellen en de boete moet onmiddellijk betaald worden.
Drank- en eetbonnen worden nooit teruggenomen en zijn enkel geldig op de dagen van het festival. De bars sluiten stipt op zaterdag om 02u00, daarna kan geen drank of food meer besteld worden en vervalt de waarde van de bonnen.

 

Flyers en posters

Op en rond het festivalterrein (ook op de openbare weg) is het ten strengste verboden flyers of ander promotioneel materiaal te verdelen. Voor andere evenementen is er de mogelijkheid om de flyer in het programmaboekje te laten drukken. Gelieve ons hiervoor via de contactpagina te contacteren.

Parkeermogelijkheden

Rondom het festivalterrein zal een strikt parkeerverbod gelden.
Er is een (betalende) parking voorzien vlak bij de festivalweide. 
VIPS en partners kunnen hier gratis parkeren. 

 

(English version)

Restrictions/regulations for Corona (Updated 19/07/2021)

The ongoing pandemic forces us to take measures so the event can go on in all safety.
Following regulations are to be followed by each visitor. Not complying to these measures will result into not entering the festival. In no circumstance a compensation, or a refund of the ticket will be allowed.
To enter the festival, you will have to:

 • present a valid ticket for Land of Love 2021. Tickets for the 2020 edition of Land of Love are not valid anymore. Check the regulations further to see what this means.
 • + present a valid digital Covid Safe Ticket or a European Digital Covid Certificate
 • + present a valid proof of ID

The Covid Safe Ticket will have to be presented digitally throught the Covid Safe App, which will be scanned by our staff. You can check and download the app through covidsafe.be .
Visitors from Holland need to download the CoronaCheck-app . Visitors from outside Belgium and Holland, but still using the European Digital Certificate, will ahev to present this Certificate.
A valid Covid Safe Ticket is granted when:

 • You have been fully vaccinated for at least 2 weeks;
 • or you have had a negative PCR test in the last 48 hours, which has been registered in the Covid Safe App;
 • or you have had a negative rapid antigen test in the last 24 hours, taken by an official doctor, and which has been registered in the Covid Safe App;
 • or you have been recovering from Covid in the last 6 months, and this i registered in the Covid Safe App.

PCR-tests need to be taken maximum 48 hours prior to entering the festival. Everybody in Belgium (ages 6 and up) can get 2 free PCR tests through  www.mijngezondheid.belgie.be .
This means you have to take the test no earlier than Thursday August 26th, to be able to enter on Saturday.
A Rapid Antigen Test (RAT) needs to be taken maximum 24 hours prior to entering the festival. This means you have to take the test no earlier than Friday, August 27th, to be able to enter on Saturday.
The costs of obtaining certificates and/or tests shall be borne entirely by the festival-goer and may never be recovered in part or in full from the organisation.
Inability or unwillingness to present a valid, officially recognised (digital) certificate, as specified above, does not entitle the holder to cancellation, compensation or reimbursement, regardless of whether they are in possession of a valid entry ticket
There will be NO testing on site. Every visitor who enters the festival site should know all regulations about the Covid 19 situation, and must take full responsibility to have a valid Covid Safe Ticket.
Also, this edition there will be a strict IN = IN, OUT = OUT policy. Be prepared when you enter the site. Lockers will be available at a fee on the festival site.

These are the regulations for now. We are doing our best to make Land of Love 2021 happen, and to make it happen is a safe way. This means there could be more regulations in the following weeks, if the Belgian government should decide to take more measurements. We will announce all these measurements on all our platforms, but it is the responsibility of the visitor to keep up to date with the rules as we proceed.

Ticket arrangements for 2020 edition ticketholders (updated on 20/05/2021)

The current Covid 19-situation caused a lot of trouble for all summer festivals, including Land of Love. 2020 was supposed to be an expansion of the festival ("The Gates of Heaven"), but Covid 19 forced us to move the festival to August 2021. Almost a year later, reality has kicked in and we are once again forced to postpone this edition, to Friday August 26th an Saturday August 27th of 2022.
But this year we will have an edition of Land of Love ("Renaissance"), on Saturday August 28th 2021. This is a seperate event, and brings the festival back to one day, with a maximum capacity of 4500 visitors. Belgian government has decided to allow all outdoor events up to 5000 people starting on August 1st 2021, so this way we meet those standards. This also allows us to escape the regulations set up for 'bigger' festivals starting on August 13th.

What does this mean to 2020 ticket holders?

Since Land of Love 2021 is a seperate event, is has a seperate ticket sale. There will be no combi-tickets, camping-tickets or Golden Deck-tickets, so converting all tickets from 2020 to 2021 was not possible. That is why the promotor, in conjunction with our ticket partner, has decided to convert all tickets to a voucher. This voucher has a combined worth of your total order in 2020, including all fees.This voucher can be used for Land of Love 2021, or Land of Love 2022. A combination of both events is also possible.
Good to know: if you decide to keep youcher credit for the 2022 edition, you will be able to place your exact same order as you did for 2020. This includes entry tickets, booze bags, Golden Deck tickets, parking tickets and camping tickets.We will not raise the 2022 prices, so your 2022 order will be the exact same amount as in 2020. Ofcourse it is possible to order another combination of tickets, the voucher credit is freely spendable over both 2021 and 2022 editions. If your new choice exceeds the voucher credit, you will have to pay what's more the same way you would order tickets normally.

What about Early bird tickets?

Just like this year, 2020 ticket holders will have priority acces to the ticket sale of 2022. You will be able to get your tickets sooner than the general public, so you will be able to purchase an early bird ticket for the same amount. There is no early bird ticket for 2021.

FAQ (regularly updated):
I have tickets for Land of Love 2020. What now?
All tickets will be converted to vouchers, which can be used for the next two editions of Land of Love. Check the information above this FAQ to see how this will work. Each 2020 ticket holder will receive an email, containing a personal voucher code, by Friday, May 21st 2021. Please check your Spam folder if you do not see your mail. Should you have any problems, please drop us a line at tickets@landoflove.be .

I just tried my voucher code, but did not complete my order. Now my voucher code isn't valid anymore. What should I do?
Your personal voucher code is valid one time only. If you quit your order, then your voucher code isn't valid anymore. Voucher codes which are used for unfinished orders, are validated again after about twenty minutes. After that time, you can try again with the same voucher code. Click the link in your email again after about twenty minutes, and enter your voucher code again.

I would like to use my credit voucher for both next editions of Land of Love. Is that possible?
Yes, it is. You can place an order for this edition, after which you will be sent a new voucher for the remaining credit.

I didn't have tickets for Land of Love 2020. Can I still attend the 2021 edition?
Ticket sale for the 2021 edition has been opened for 2020 ticket holders first. Should there be any tickets left after this period, those will be put up for sale for the general public starting Wednesday, May 26th 2021, from 6pm.

I had Golden Deck tickets for Land of Love 2020. Can I use these for the 2021 Golden Deck?
The current Covid-19 situation forced Land of Love 2021 to be scaled down and scrap some features. The Golden Deck is one of those features, so there will be no Golden Deck, and Golden Deck tickets are not applicable. You can choose to spend (part of) your voucher credit to buy regular tickets for the 2021 edition, or you can keep the credit to purchase Golden Deck tickets again for the 2022 edition. There will be no price raise in 2022, so you will be able to purchase Golden Deck tickets at the same price.

I had Early Bird tickets for Land of Love 2020. Can I use these as Early Bird tickets for Land of Love 2021?
Due to the late announcement of Land of Love 2021 effectively taking place, there is no early-bird discount for this edition. We dropped the price of a ticket significantly though, so you could purchase a regular entry ticket for Land of Love 2021 for a small surcharge. You can also choose to keep your voucher credit for the 2022 edition, where you will be able to purchase tickets earlier again, ensuring you're able to buy an Early Bird ticket again at the same price.

Can't I just keep my ticket and attend Land of Love 2021 or 2022 with it?
Land of Love 2021 is a seperate event, with a seperate ticket sale, so this is not possible. The organisation has chosen to convert all tickets to voucher credit, usable for the next two editions (2021 and 2022). This means printed 2020 tickets are not valid anymore and will not be accepted at Land of Love 2021 or 2022.

I don't want to use my voucher credit for this year, but I still want to attend Land of  Love 2021. Is that possible?
2020 ticket holders have the first chance to buy tickets for the 2021 edition. For this, their voucher credit is used first. If the total price of the tickets exceeds the voucher credit, the remaining amount will have to paid like a regular order. Should there be tickets left after this period, those will be put up for sale starting on Wednesday, May 26th at 6pm. If you choose to keep your voucher credit for the 2022 edition, you will be able to buy tickets this way from then on.

Can I use my booze bags from the 2020 edition to get my drink tokens at Land of Love 2021? Can I enter the parking site with my parking ticket from the 2020 edition?
No, all tickets from 2020 have been converted to voucher credit. This includes booze bags and parking tickets. You will have to purchase new booze bags and parking tickets for the 2021 edition. These will be put up for sale at the same price as the 2020 tickets.

I won a ticket for the 2020 edition. Can I attend the 2021 or 2022 edition with this ticket?
All ticket winners will be contacted in person for a suitable arrangement.

What happens to my voucher when Land of Love 2021 is sold out?
Land of Love 2020 ticketholders will have the opportunity to buy their ticket for the 2021 edition before the general public. This way, they are ensured to be able to purchase a ticket for the 2021 edition. Once the general public sale has started, their voucher still can be exchanged for 2021 tickets, as long as tickets are available. When Land of Love 2021 is sold out, the voucher can only be used for tickets for Land of Love 2022. The voucher can also still be used to buy 'Booze bags' and parking tickets for the 2021 edition, as long as the sale is on, and these types of tickets aren't sold out too.

I received two or more vouchercodes. Can I combine them?
For each order made, a corona voucher has been sent out. Since there were multiple orders made, these cannot be combined.

I changed my tickets for a voucher before this decision and I haven't received a mail with a link to the presale. What can I do?
Vouchers that have been distributed before 21/05, are still valid and can be used on this link until June 30th or until Land of Love 2021 is sold out:
https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=141519&point_of_sale_id=27293

When will Land of Love 2021 take place?
Land of Love 2021 will take place on Saturday, August 28th.

 

What will happen to tickets already sold?
The government has decided that all mass-events, including festivals, are cancelled until August 31st. Together with this decision, they have structured an agreement concerning all events. All tickets, camping- and parking vouchers and drink vouchers ('booze bags') will be converted to a voucher', which will be valid for 2 years. The voucher will be the same worth as the ticket(s), and can be used to buy any ticket for the next two editions of Land of Love. This guideline protects the customer, and reduces the economic damage to the event organisation to a minimum.
If you have any questions about your ticket, you can mail us at our special mailbox at tickets@landoflove.be .

Why do we choose this way?
This way, we are using the guidelines as provided by the Belgian government. These are explained in detail on the oficial website www.saveyourticket.be. You will also find the exact reasons for these guidelines on that page. In short: only this way we can save our event scene, and be assured of a new summer of festivals in the future.

Can I re-sell my ticket?
This is possible, we strongly advise TicketSwap (http://www.ticketswap.be) to do this. This way, you are sure you are safe when selling or buying tickets.

Festival hours

Saturday August 28th 2021: 2pm until 2am.
 

Entry

You have to be at least 16 years of age on the day of the festival. No exceptions of any kind will be allowed.
This will be endorsed at the entrance!
For the edition of 2021, an "out = out" policy will be put in place. Once you leave the festival, you will not be able to enter it again without another valid ticket. We take this measurement to reduce stress at the entrance/exit gates.

House rules

When purchasing a ticket, each buyer silently agrees to the following terms and conditions:
Tickets will never be refunded or exchanged, even when a change in line up occurs.
Liquor is forbidden under 18 years.
Strong liquor (>22° of alcohol) is not allowed.
Following items are strictly prohibited on the festival site: animals, own drinks and food, spray cans, glass, cans, plastic bottles, sharp objects and any other object that can be considered as dangerous by the organisation.
Big handbags and backpacks are also not allowed. Lockers are available on site. A key can be purchased at the locker desks.
By entering the festival site, you give your consent to be searched. Not allowing this search will result in a non-entry.
We go by a zero tolertion against drugs and any form of aggression. Visitors who get caught dealing or using drugs will immediately be removed from the site. The same goes for people who act in an aggressive manner, and those who oppose other visitors. Members of the security will remove their entry bracelet and escort them to the exit gates.
Visitors caught with drugs or any prohibited weapon, will be handed over to the local police and will be charged. Any fine resulting out of this charge is to the visitor's account.
Visitors enter the fesrival site by their own risk.
In no way the organisation can be held responsible for any damage, albeit physical or psychological.
Damaging property of the organisation, stealing property etc is strictly prohibited. We work very hard to provide our visitors a magical and safe environment, respect will be highly appreciated.
The organisation cannot be held responsible for any theft of your belongings. Take good care of your personal stuff.
Visitors who enter the festival site, automatically give their consent to being filmed and/or photographed. These images will be stored and can be used to promote future events of this organisation.

Drinktokens and foodtokens cannot be refunded or exchanged and are strictly valid on the two days of the festival. Bars will close at 2am sharp, no more drinks or food can be obtained after that. Remaining value of any tokens are void from that moment.
 

Flyers and posters

It is strictly forbidden distributing any form of flyers or promotional material on the festival site and its surroundings. This also goes for the public road. Any damage inflicted by stickers, be it on property of the organisation or any third party, will be held accountable by the responsible party distributing said stickers.
Events can be promoted in our festival booklet. Please contact us for details.

Parkings

No parking will be permitted in the streets surrounding the festival site.
There will be a parking site next to the festival site. A fee will be charged on entering the parking site.
VIP and festival partners will be able to enter the parking for free.

Partners
News
Line up
Crew
Tickets
Practical
Social
Land of love
Contact
Spotify playlist
History