Festival uren

Zaterdag 25 augustus van 14u00 tot 02u00

Inkom

16 jaar is de minimale leeftijd, op de dag dat u het festival bezoekt.
Dit wordt streng gecontroleerd aan de ingang!

Reglement

Tickets worden noch terugbetaald, noch omgewisseld, ook niet bij een gewijzigd programma.
Sterke drank is verboden onder 18 jaar.
Gedistilleerde dranken >22° zijn niet toegelaten.
De volgende voorwerpen zijn verboden op het festival terrein: dieren, eigen eten en drinken, spuitbussen, drugs, glas, blikjes, plastieken flessen, scherpe voorwerpen en eender welk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
Grote handtassen en rugzakken zijn eveneens verboden.
Bij het betreden van het terrein kan je rechtmatig afgetast worden.
Bij weigering wordt de toegang tot het terrein ontzegd.

Wanneer bezoekers gevat worden met drugs of verboden wapens, zal de politie verwittigd worden die een proces-verbaal zullen opstellen en de boete moet onmiddellijk betaald worden.
De security zal het toegangsbandje afnemen en de toegang tot het festivalweide ontzeggen.

Flyers en posters

Op en rond het festivalterrein (ook op de openbare weg) is het ten strengste verboden flyers of ander promotioneel materiaal te verdelen.
Voor andere evenementen voorzien we afficheborden en is er de mogelijkheid om de flyer in het programmaboekje te laten drukken.
Gelieve ons hiervoor via de contactpagina te contacteren.

Parkeermogelijkheden

Rondom het festivalterrein zal een strikt parkeerverbod gelden. Gratis parkings zullen voorzien zijn aan de gebouwen van Infrax (Noordlaan) en polyvalente zaal De Mast (Industrielaan). Een shuttledienst zal vervoer naar en van het terrein verzorgen. Eveneens zal er betalende parkeermogelijkheid voorzien worden aan de overkant van het festivalterrein. VIPS en partners zullen, op vertoon van hun parkeerkaart, kunnen parkeren naast het festivalterrein.